Poštovane,
Poštovani,

 

velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 20. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 6. konferenciju zdravstvenih profesija Crisis management in nursing and healthcare koja se održava 06.-07. svibnja 2021. u Amadria Park kongresnom centru u Opatiji. Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom bolesti Covid 19 sudionici će moći pratiti konferenciju uživo, ali i u online okruženju putem platforme za virtualne konferencije. Stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog sudionika, fizički dio konferencije bit će organiziran uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i mjera fizičke distance.

 

U 2020. godini susreli smo se s pandemijom bolesti COVID 19 koja je, uz dosadašnje,  pred nas stavila niz izazova i zahtjeva stoga prateći aktualnu situaciju u zdravstvenom sustavu te u obrazovanju zdravstvenih profesionalca ove godine glavne teme konferencije su:

  • Upravljanje kriznim situacijama u sestrinstvu i zdravstvu
  • Zdravstvene ustanove u kriznim situacijama
  • Sigurnost okoliša
  • Krizno komuniciranje
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalaca

 

I ovogodišnja dvadeseta konferencija po redu biti će mjesto razmjena znanja i iskustava medicinskih sestra, fizioterapeuta, radnih terapeuta, sanitarnih inženjera, prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, radioloških tehnologa o aktualnim temama iz sustava zdravstva i obrazovanja zdravstvenih radnika. Eminentni stručnjaci iz sustava obrazovanja i zdravstva doprinijeti će radu konferencije kroz plenarna predavanja i panel diskusije vezane uz glavne teme konferencije.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 20. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 6. konferenciji zdravstvenih profesija Crisis management in nursing and healthcare!

 

Predsjedavajući Organizacijskog odbora
Doc. dr. sc. Snježana Čukljek
Prof. dr. sc. Krešimir Rotim